Jógové začátky aneb jak začít

Začátky jsou krásné, nesou v sobě energii očekávání, vzrušení, těšení se z něčeho nového, ale občas přinášejí i nejistotu a strach, zda to všechno zvládneme.

Nová JÓGA DNES leden/únor 2022 vychází 4. ledna!

První vydání lifestylového časopisu Jóga Dnes v roce 2022 s tématem Co vyzařujete, to přitahujete. Jaké další texty nalezneme v tomto vydání?

Vánoční přání od redakce JÓGA DNES

Přejeme vám především hodně zdraví, lásky, klidu a pohody během vánočních svátků. Přejeme vám, ať zažijete spoustu krásných chvil strávených s vašimi blízkými, a budeme se na vás opět těšit v novém roce...

Darujte jógu – jógové dárky na poslední chvíli

Za pár dní tu máme Vánoce. Zbývá nám doladit poslední detaily, nakoupit a zabalit… dárky. Sháníte je na poslední chvíli? Obáváte se, že zásilky nedorazí včas? Máme pro vás několik tipů, jak můžete elegantně darovat to „nejlepší“ – totiž jógu. Z pohodlí domova. Hned teď.

Znáte LOLË?

Lolë je kanadská značka, která nabízí funkční, sportovní i lifestylové oblečení, nejenom na sport, ale i do města nebo na doma. Je skvělá pro všechny, kteří milují aktivní životní styl a přitom chtějí stále vypadat skvěle. V oblečení Lolë si můžete vyrazit zaběhat nebo na jógu a pokud vás nečekaně pozve kamarádka na kafe, outfit bude vypadat dobře i v kavárně. Kromě oblečení si můžete pořídit i krásné podložky na jógu a jiné pomůcky či doplňky

Vánoční inspirace

Jako každý rok tápete, čím obdarujete své blízké o Vánocích? Letos to budete mít jednodušší díky naší vánoční inspiraci. Připravili jsme pro vás tipy na dárky, kterými můžete darovat chvilku relaxace, klidnější spánek nebo třeba tašku se spoustou vychytávek pro usnadnění každého běžného dne. Vášnivým čtenářům pak můžete předplatit časopis Jóga Dnes nebo pod stromeček zabalit knihu o hledání harmonie. Stále tápete? Nevadí, můžete vsadit na jistotu a věnovat poukaz na nákup podle vlastního výběru.

OMX Kolagenový nápoj s unikátní tradiční japonskou recepturou

OMX japonský kolagenový nápoj obsahuje všechny tři základní typy kolagenu (kolagen typu I, II a III) ve formě kolagenových peptidů (hydrolyzovaný kolagen).

Druhá sezóna podcastu Jóga Dnes ON AIR je v éteru!

První série podcastu redakce JÓGA DNES je úspěšně za námi! Moc děkujeme, že nás posloucháte. Co jsme si pro vás připravili v rámci 2. sezóny podcastu Jóga Dnes ON AIR?

Speciální BALÍČEK PŘEDPLATNÉ 2022 + dárek Weleda SKIN FOOD

Ukončeno: 27.12.2021 Předplaťte sobě nebo někomu blízkému čtení JÓGA DNES na celý rok a získejte dárek! Weleda slaví 100 let výročí od vzniku, , a tak nám nadělila dárek v podobě WELEDA SKIN FOOD k balíčku předplatného. 

Tip na čtení: Mindfulnes, minimalismus, ekologie či poutnictví

Objevte Východní řadu nakladatelství Alferia. Tato příjemná edice zprostředkovává vědění z Východu pro západní čtenáře. Poznáte ji podle sympatického provedení v kapesním formátu s využitím recyklovaného papíru.