Dostaňte se snadno do formy na léto

Toužíte se před létem dostat opět do formy? Odlehčit jídelníček, zhubnout přebytečná kila, zregenerovat se, dobýt se pozitivní energií? Toho všeho můžeš dosáhnout v oblíbené Fitshaker výzvě už za 60 dní. Kromě jógy v ní máte na výběr z více než 30 druhů cvičení.

NOVÁ Jóga Dnes květen/ červen vychází 3.5.2022

Nové vydání Jóga Dnes květen/ červen 2022 vychází 3.května na novinové stánky a do sítě jógových studií. Předplatitelům začne být od středy 27.4. distribuován. Ať se vám líbí. 

JÓGA DNES Konference 2022: Zážitky, emoce, ztišení a přátelství – jóga

Den plný inspirace, jógy, přátel a společnosti s časopisem JÓGA DNES v rámci JÓGA DNES Konference v Praze. Přijměte pozvání na jedinečnou akci, kterou opět uvádíme v život po tříleté odmlce. Na co můžete těšit v rámci letošního ročníku?

Nový JÓGA DNES Speciál vychází 1. dubna!

Druhé vydání Jóga DNES Speciál vychází 1. dubna 2022! Speciál časopisu Jóga DNES se tentokrát ponese v duchu pozitivního ovlivnění těla a práce na svém JÁ a nese název Hackněte své tělo!

Využijte Chytrý účet na JÓGA DNES naplno!

Registrujte se svým e-mailem na webu www.jogadnes.cz a využívejte výhody Chytrého účtu! K čemu všemu slouží?

Předplatné JÓGA DNES: Nově posíláme časopisy i do zahraničí!

Pro čtenáře JÓGA DNES, kteří žijí mimo Českou republiku a Slovensko a rádi by drželi náš časopis v rukou, máme dobrou zprávu: Předplatné časopisu JÓGA DNES i JÓGA DNES Speciál je nyní možné objednávat i do zahraničí!

V březnu se chystá interaktivní konference Pro zdraví ženy: Na Slovensku zavedený formát, v Česku poprvé

První česká interaktivní konference Pro zdraví ženy se uskuteční 26. března 2022 v pražském Hotelu Grandior. V Brně se pak odehraje 24. září. Akce zaměřená na fyzické i duševní zdraví přinese řadu přednášek, rozhovorů s odborníky, ale také na cvičení, testování či diskuze. S ohledem na možnou epidemiologickou situaci budou obě události zároveň streamovány.

Nová JÓGA DNES březen/duben 2022 vychází již 1. března!

Jarní číslo časopisu JÓGA DNES vyjde v úterý 1. března. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Podívejte se na to, co vás na jeho stránkách čeká a nemine!

Ztišit mysl meditací a jógou na výstavě Buddha zblízka

Zastavit se a ztišit svou mysl… Netradiční zážitek přináší Národní galerie Praha v rámci výstavy Buddha zblízka. Ve spolupráci s Power Yoga Akademií Václava Krejčíka a s jógovým magazínem JÓGA Dnes připravila speciální program naplněný jógou a meditací. Každý druhý čtvrtek si můžete do Valdštejnské jízdárny přijít zacvičit s renomovanými jógovými lektory. Ti nejlepší z nejlepších vás zasvětí do tajů meditace, dechových technik a umění práce s myslí i tělem.

Nový JÓGA DNES Speciál vychází 1. února!

JÓGA DNES Speciál se svým prvním vydání v roce 2022 nabídne kromě zdravých receptů i mnoho dalších zajímavých témat! Jaká to jsou?