Jak se žije v Goa?

Goa je zajímavým rozcestníkem vůní, myšlenek, duší a názorů. Kříží se zde západní a indické, spirituální i degradované hippie cítění.

Příběh tam a zase zpátky a zase tam?

Tereza Holušová, nová autorka redakce JÓGA DNES píše svůj indický příběh. Je to příběh překvapivý a neustále probíhající. Příběh, ve kterém byla hlavní hrdinka vedena kamsi daleko, neznámo kde, neznámo proč.

Ásany v etiopské Addis Abebě

Město Addis Abeba, neboli v amharštině „nová květina“, je staré pouze necelých sto třicet let.

 

Indie, kolébka jógy

Indie očima Marka Petráčka, instruktora jógy, vás seznámí s životem, zvyky a praxí jógy v Indii. 

Návrat k jednoduchosti a základům

"I když jste dnes zažili velice jednoduchou lekci, není špatné se čas od času vrátit na začátek a věnovat se jednoduchým a základním dovednostem v józe. 

Jóga v holandském Utrechtu

Lidé, kteří mají rádi jógu, jsou zpravidla také duší cestovatelé. Vydejte se na průzkum....

Jógové postřehy z Austrálie

Rozhodnutí odjet na delší čas mimo Česko je velkou odvahou. Autor Jóga Dnes Ladislav Pokorný před pár lety uskutečnil výlet do Austrálie a Jóga Dnes přináší zprávy o tom, jaké to bylo. 

Největší lyžařské středisko Vail v USA žije jógou!

Je 5.00 hodin ráno a díky mému "jetlagu" nemám problém se vstáváním. Nemůžu totiž spát. Naštěstí mě čeká jóga od 6:00 a tak se balím a odcházím do studia jógy. Je mínus 20 stupňů celsia a sníh pod...

Fuerteventura s jógu!

Pohodové cvičení jógy, relaxace a meditace v březnových dnech dodá duši i tělu novou sílu. Inspirujte se a nadělte si dárek.

Denver a jógový business

Colorádské hlavní město Denver je o něco menší než Praha. Žije zde kolem 650 000 lidí. Počítám-li celou metropolitní oblast, žije v ní přibližně 2 600 000 lidí.  V porovnání s Prahou a jejími per...