Má první jóga.... Martina Vrňáková

Byla to pro mě velká výzva a dlouho jsem své hodiny ještě rozdýchávala. Dlouho mi trvalo se oprostit od očekávání ostatních lidí a dlouho mi trvalo nalézt samu sebe i v této roli. Ale dnes už vím...

Má první jóga....Zdeno Yogi

Joge sa venujem od r. 2007. Od prvého momentu si ma joga získala nielen fyzickým cvičením, ale aj svojou filozofiou. Niekoľko rokov som sa učil a cvičil pod vedením rôznych učiteľov.

Má první jóga.....Pavla Rožumberská

Jóga provází každý můj den, postupně se mi více a více „vkrádá“ do života. Mění moje tělo, mysl, životní postoj a energii, posiluje zdraví, mění chuť k jídlu, ovlivňuje moje jednání a chování, vnímání toho, co se děje okolo...

Má první jóga.....Irena Kubicová

"Zapletla jsem se s jógovou poezií, která voní po růžích a lípě, opírá se o spodní proudy divokých vod, kousek čokolády a pískovcovou skálu.“

Má první jóga .....Michaela Hluchová

"Ak po niečom veľmi túžiš , a z nejakého dôvodu to nemôžeš mať, nechaj to ísť. Ak Ti to patrí, tak sa Ti to určite vráti. "

 

Exklusivní rozhovor s Kino MacGregor

Kateřina Burešová, majitelka pražského jógového Studia Sedmé Nebe se zúčastnila workshopu s Kino MacGregor v Berlíně a současně pro časopis JÓGA DNES Kino vyzpovídala. Přečtěte si rozhovor a připravte se na Kino MacGregor v Praze již 26.-28.8.2016! 

O životě s jógou .....Dagmar Volfová

Jsem přirozeně zapálený ohnivý typ a až postupem času jsem pochopila, jak je pro mě důležité zpomalení, do kterého se mi ale dříve vůbec nechtělo.

Má první jóga .....Petra Hetmerová

Zájem o východní kultury mě provázel od dětství, stejně jako předsudky o józe. Zvědavost nakonec vyhrála a první lekce power jógy byla první podaná ruka proti předsudkům a změna pro můj další život.

O životě s jógou .......Ivana Šťovíček

Jóga je pro mne nedílnou součástí života pro její mnohotvárnost, je pro mne uspokojením z požitku pro celé tělo a radostí pro mou duši. Naučila mě dýchat a efektivně nakládat s volným časem. Jsem ráda, že jsme se potkaly.

O životě s jógou .......Dana Gregorová

Téměř každý den cvičím jógu, učím jógu, pokud zrovna nezkouším, nenatáčím je jóga mým každodenním společníkem.