Prahu navštíví mistr, který představil západu pradávnou jantrajógu

V srpnu do Prahy zavítá po čtrnácti letech významný tibetský duchovní mistr Čhögjal Namkhai Norbu, který je znalcem tibetské a asijské kultury, medicíny a duchovních nauk. 

Reebok Fitness Sensation - Yoga Sensation

Už jen pár dnů.....a největší jógová akce v Česku začne. Reebok přilákal minulý rok do Prahy na hromadné cvičení jógy 2400 účastníků, jasný signál, že fitness nadšenci si rádi zacvičí spolu. Tento rok přibude do REEBOK FITNESS SENSATION také Les Mills® a CrossFit®, které zažívají světový boom. Vznikne tak zatím největší fitness festival ve střední Evropě, který si můžete zapsat do kalendáře na 24. – 25. června v SaSaZu.

Deep & Slow powerjóga

Pravidelnou praxí jógy se buduje nejenom fyzická síla, ale také mentální. Pokaždé, když stojíte na podložce, spojujeme dvě základní kvality jógové praxe: sílu a pružnost do jednoho celku. 

Prague Spirit Festival 2016

Chtěli bychom Vás pozvat na jedinečný festival v Praze, v pořadí již šestý ročník Prague Spirit Festivalu, který se uskuteční ve dnech 18. - 21.3.2016. Již nyní si můžete zajistit své místo! 

Reportáž z maratonu jógy

Zač je v Pardubicích perník a jóga! Sobotní ticho starého města rozráží odraz nohy od kamenné dlažby. Na místo, kde má proběhnout celodenní akce Maraton jógy, se totiž dá přesunout i na sportovní koloběžce. Na spadané žluté listí, které pokrývá cestu kolem zámeckého parku, padají drobné kapky deště. 

Jóga maraton Pardubice 7.11.

Pardubice město sportu. Hokej, koně, motorky … A co na seznam přidat jógu? Je jóga sport? Nebo je to filozofie? Jak vnímáte jógu ve 21.století právě vy? Velká tělocvična nebo malý sál, jedna podložka či rovnou celá stovka podložek. Jemnost nebo dřina, lehkost nebo trénink? Pravidla nebo volnost?

Live Yoga Love Brno

Časopis JÓGA DNES vás zve 13.-15.11. do Lužánek na LIVE YOGA LOVE......"Naše mise je jednoduchá a přímá: vytvořit podpůrné, příjemné a zdravé prostředí, ve kterém můžeme rozšířit jógovou praxi a zároveň kultivovat laskavost a vědomý život".

Pronikněte do tajů filosofie-přirozenosti jógy

Světlo-stín, den-noc, bílá-černá, pingala-ida: dvě strany mince spojující se v jednotu....Jógová praxe ásan, pránájámy a meditace přivádí časem praktikujícího na pomyslnou hranici, která otevírá cestu k hlubšímu vnímání jógy...filosofie, víra a krása jógové nauky......

Oslava jógy v Praze

První Mezinárodní den jógy očima Michaely Dobrovské. První Mezinárodní den jógy se slavil po celém světě, akce probíhaly v halách i na náměstích. V Praze jsme ji oslavili opravdu důstojně, radostně a v pohodě.

V Praze se slaví 1. mezinárodní den jógy

Energie tisíce jogínů pod jednou střechou! O2 arenu znovu ovládne klidná síla a úžasná atmosféra Reebok Yoga Sensation. Už 21. června zažijete oslavu jógy s hvězdnou Tarou Stiles a dalšími skvělými lektory.