Informace k vydávání JD SPECIÁLU

Přinášíme vám základní informace k aktuální situaci a vydávání Jóga Dnes SPECIÁLU. 

Jóga a já: Katka Bílková

Na podzimní titulce Jóga Dnes (září/ říjen 2022) se ve variantě pozice židle objevila lektorka jógy - Katka Bílková. S Katkou se můžete potkat i na JD konferenci 22.10. v Praze. 

Neděle - čas pro jógu v parku

JÓGA V PARKU, neděle 4.9.2022, 10:00 -19:00 hodin, Havlíčkovy sady / Park Grébovka - Pavilon. Těšíme se na vás na sousedském jógování na pražských Vinohradech.

Foťte, popište a zašlete… podzimní sestavu do listopadového vydání JD

V listopadovém vydání JD budeme opět pokračovat v sestavách Vás, našich čtenářů. Pokud máte nějaké téma, které chcete zpracovat - foťte, pište a pošlete. 

Jóga Dnes září/ říjen 2022 vychází 1.9.

S podzimem se emoce stávají více dominantnějšími. Krátící se dny proměňují postupně naši mysl směrem do obracení se více do sebe a občas chybějící slunce způsobí i nepohodu. Podzimní JÓGA DNES však září a nabije vás energií!

Nový díl podcastu JD on AIR

Povídání o jídle, potravinách a samozřejmě ...józe. Hostem podcastu je publicistka, autorka kuchařek a podcastu Potraviny - Hana Michopulu. 

Jóga a já: Jakub Šamberger

Nádech a výdech. Tedy součást každého dne. Jóga je pro mě smysluplný společník na cestě životem. Jsou to postupy, jak být spokojený, cítit se dobře po fyzické i psychické stránce. 

Jóga Dnes červenec/ srpen 2022 vychází 28.6.2022

Letní vydání JÓGA DNES je tady. Jógové cvičení pro začátečníky, posun jógové praxe pro již praktikující, jógová inspirace, dušební zdraví, tipy pro život s jógou, posutpy pro uvolnění těla i hlavy, postupy krok za krokem pro domácí cvičení (i bez lektora jógy), zdravé vaření, cestování, zábava a mnohem více v novém vydání Jóga Dnes. 

Jóga a já: Veronika Carmanová

Jógu jsem pravidelně začala praktikovat po narození mé dcery. Byla jsem mlaďounká maminka a jóga mi pomáhala cítit se lépe. Především psychicky.

Jógové studio v Praze - Karma Yoga

Karma jóga není jen název našeho studia a školy jógy, ale je to především jedna z tradičních linií jógy a také životní postoj.