Jóga a já - Markéta Faustová

Díky józe na sobě denně pracuji a cítím velikou vděčnost, že mi poskytuje tolik radosti, osvobození i léčení a tolik inspirace, díky které mohu alespoň trochu pomoci druhým.

Staňte se součástí zářijového vydání JÓGA DNES!

Naši milí čtenáři! Staňte se součástí zářijového vydání JÓGA DNES - tvořte a inspirujte ostatní.
  • Líbí se vám kout světa, kde se právě nacházíte?
  • Máte svou oblíbenou jógovou sestavu?

Jóga a já: Tomáš Strnad

Jóga pro mě znamená mnohé a pokaždé, když vstoupím na podložku, znamená pro mě něco jiného. Proto bych řekl, že je pro mne životním stylem, ale zároveň duchovní cestou i cvičením.

Ať je vaše léto spokojené!

Dovolme si spokojenost – téma našeho prázdninového vydáníse v začínajícím létě přímo nabízí… Je to čas, který bychom měli maximálně využít k dobití energie pro nadcházející podzim, a k tomu jsou spokojené flow vibrace přímo zásadní ingrediencí.

Začíná 5ti denní jógová výzva na Instagramu Jóga Dnes

Léto se blíží a my ho zahájíme 5 denní jógovou výzvou. Již v sobotu 2.7. můžete na instragramu v profilu @jogadnes nechat projevit svou tvořivost a hravost.

Mezinárodní den jógy Praha - pohledem Yoga Movement - Karlův most

Jak oslavit Mezinárodní den jógy a slunovrat zároveň? Proč ne na Karlově mostě; rozhovor s Adélou Porubskou, majitelkou jógového studia Yoga Movement na Smíchově.

Reportáž z Mezinárodního dne jógy Praha - Energy Studio

Teplý červnový podvečer, nádherné prostory zahrady ve Šternberském paláci v obklopení dalších historických památek pražského hradu. Dovedete si představit krásnější a příhodnější místo na oslavu Mezinárodního dne jógy a letního slunovratu?

Ztišit mysl jógou na terase Schwarzenberského paláce

JIž v neděli 26.6. v 9.30 hodin si můžete přijít zacvičit jin&jang jógu s Václavem Krejčíkem na terasu Schwarzenberského paláce. V následujících termínech můžete začít mnoho známých a inspirativních lektorů jógy s okouzlujícím výhledem na Prahu a také se zúčastnit výstavy ZENGA - japonské zenové obrazy. 

Jógové studio v Třinci - Balans Studio

Komunitní jógové Balans Studio se nachází v krásném prostředí moravskoslezských Beskyd, kde se mísí tradiční se současným, klid a pohoda okolní přírody se svérázností města Třince. Je to místo setkávání i odpočinku, kde nás všechny spojuje láska k józe a dobré společnosti.

Reportáž z Bikram Yoga Prague na Letné – Den Jógy 21.6.2022

Bylo krásné, slunečné a velmi příjemné odpoledne letního slunovratu, svatojánské noci a Mezinárodního dne jógy v jednom… den jako stvořený pro to, co máme rádi… pro jógu a pro přátele. Až se mě chtělo zpívat… “Jen pro ten dnešní den, stojí za to žít!”  A jak jinak oslavit Den jógy, že?