Objednejte si předplatné JÓGA DNES. Nyní se 2 dárky!

Získejte pravidelnou dávku inspirace ze světa jógy a zdravého životního stylu. V každém čísle časopisu JÓGA DNES najdete nové jógové sestavy, tipy na meditace a práci s myslí, vztahy a psychologii, filozofii, recepty a rozhovory se zajímavými osobnostmi.

Přejeme všem - láskyplnost, laskavost, soucit a mír

21.12. se zapíše nejenom do dějin Česka, ale především do našich srdcí. Stalo se to, co se stát nikdy nemělo, ale nic na tom nezměníme. Co udělat můžeme, je myslet na pozůstalé a vyslat k nim myšlenky laskavosti a soustrasti. Naše srdce to umí a srdce - vzdálená to  “umí číst”. Tato energie je důležitá pro uzdravení bolesti.

Yoga Market představuje novou značku na jógu pomůcky a oblečení - BORN

Značka BORN má dlouholetou historii v oblasti vývoje a výroby sportovního oblečení a doplňků. Jejich produkty jsou výsledkem kombinace moderního designu a špičkových technologií, což je důvod, proč si získali renomé mezi sportovci po celém světě.

Předplatné Jóga Dnes s dárkem +JD speciál/ nabídka ukončena v neděli 10.12. (včetně)

Při objednávce předplatného nyní získáváte dva dárky: přístup k videím Jóga Virtual (nyní novinkové video již na webu: Jóga nidra - uvolněte se ve svém vnitřním chrámu) a druhý dárek - JD SPECIÁL. 

Duševní zdraví a 40 zdravých receptů v Jóga Dnes SPECIÁLU - říjen 2023

Jsme velice rádi, že se podařilo šéfredaktorce Jóga Dnes SPECIÁLU, Michaele Bebové (biochemicka.cz), připravit a zpracovat témata související s podzimem a vitalitou. Podzimní vydání Jóga Dnes SPECIÁLU, které se věnuje duševnímu zdraví, přinese zajímavosti o dýchání, potřebě kvalitního spánku, o vyslovených přáních (sankalpa) a také o mindfulness pro zimní období.

Online jóga aneb dovolte mi vstoupit


V posledních třech letech se mnoho změnilo. Pandemie ovlivnila nějakým způsobem život každého z nás. Zásah dostala i jógová studia. Některá se přizpůsobila době a některá naopak velkou změnu i úbytek lidí nepřežila. Velkou změnou v nabídce jógových studií, ale i u samotných lektorů jógy bylo hlubší proniknutí do světa elektromagnetického vlnění a přenosu signálu, technologií natáčení videí a jejich editace i samotné jógové praxe – online. Najednou stačilo stisknout nebo se dotknout tlačítka „play“ a instruktor jógy vstoupil do vaší domácnosti.

Dynamická prana vashya yoga

Staňte se pány svého dechu, prana vashya vám pomůže udržet pozornost na ásanách, aniž by umožnila mysli se kamkoliv toulat.

Staňte se součástí letního vydání Jóga Dnes

Máte rádi jógu? Chcete představit své pojetí jógy? Zaznamenejte svoji “múzu” a podělte se s námi a čtenáři o jógovou sestavu.

Informace pro předplatitele JD přes portal www.predplatit.cz

Jeden z poskytovatelů předplatného – společnost PrePay s.r.o. (www.predplatit.cz) - nás informoval o ukončení provozu. Všechny postupy v rámci předplatného hrazeného u PrePay s.r.o. je třeba řešit se společností PrePay s.r.o.

Výuka jógy… online cesta pro pohodu u vás doma

Stačí se pouze přihlásit a zapnout si TV, PC nebo tablet. I telefon je zcela dostačující pro inspiraci v ásanové a meditační praxi. V klidu domova si můžete zacvičit a současně se dozvědět něco víc o józe v rámci ŠKOLY JÓGY LIVE.