Jóga a já: Tereza Bonnet Šenková

O mně ví všichni všechno. Někdy i to, co by raději ani nevěděli. Navíc o intimitu jsem se dělila ve svém “minulém životě” na scéně Moulin Rouge každý večer. No a teď díky tomuto rozhovoru bude známo, i co si myslím o józe.

Jak pečovat o sportovní oblečení na jógu či pilates?

Cvičení v posilovně, pilates, běh, zkrátka sport a udržování se v kondici je v současné době velký trend. Aby se vám lépe cvičilo, je potřeba mít i dobré vybavení a oblečení. Speciální sportovní prádlo a oblečení vyžaduje speciální přístup. Podívejte se, jak se postarat o to, aby vám vaše oblíbené oblečení na jógu vydrželo co nejdéle a neztrácelo při praní tvar ani barvu.

Jóga a já: Barbora Hynšt Hu

K józe jsem se dostala když mi bylo 14 let. Měla jsem tenkrát velmi ztrápené tělo i duši a pátrala po tom, proč se určité věci dějí a jaký to má celé smysl.

Nový díl Podcastu Jóga Dnes on AIR - Jakub Šamberger

Nový díl Podcastu Jóga Dnes on AIR s moderátorkou Zuzanou Klingrovou přivítal lektora jógy Jakuba Šambergera.

Jógové studio v Praze - Mood Yoga

Máme rádi věci jednoduché. Proto vám nenabízíme bambiliontypů lekcí, ve kterých se ztratí i zkušený jogín. U nás záleží jen na jednom – vaší náladě.

Vitální žena a jóga

Pozvánka na akci: Co si představit pod pojmem vitální žena a co vlastně označuje pojem vitální jóga? Souhrnné vysvětlení těchto pojmů si pro vás připravila lektorka Simona Josefová.

Jógové studio ve Frýdku Místku - Jóga pod věží

Pokud bude vaše cesta směřovat do Beskyd, neměli byste rozhodně minout toto jógové studio, které nabízí lekce denně, včetně víkendů.

Jóga a já: Martin Wagenknecht

Jóga rozhodně neodstranila všechny problémy z mého života. Ten se ani náhodou nepodobá permanentnímu plutí na růžovém obláčku v objetí andělů. Jóga mi dává schopnost nadhledu a možnost se na situace dívat z různých perspektiv.

Hledáme autory

Rádi píšete? Umíte dobře psát česky? Máte co říci a jste schopni jít do hloubky dané problematiky? Pokud ano, tak právě vás hledáme. Rozšiřujeme tým autorů pro náš web Jóga Dnes.

Jógové studio ve Frymburku - Yoga Frymburk

Zveme Vás do jógové šaly na břehu Šumavské ikony Lipenského jezera. Užijte si pohodu, krásu, přírodu a samozřejmě jógu.