Jóga Dnes - předplatné časopisu s dárkem (kniha Indická ulice)

Objednejte si předplatné časopisu a získejte dárek pro letní čtení v hodnotě 379 Kč - knihu Václava Krejčíka, Indická ulice. Kniha vás zanese k zážitkům autora na různých místech Indie, k divokým situacím i běžnému životu v Indii. Nabídka platí pro prvních 100 objednaných nových předplatných na www.jogadnes.cz.

Jógové studio v Chomutově - BFIT YOGA STUDIO

BFit Yoga studio se nachází přímo v historickém centru města Chomutov. Záměr, s kterým jsem studio v roce 2013 otvírala, byl vytvořit příjemný a inspirativní prostor pro všechny se zájmem o jógu bez ohledu na zkušenosti či věk. S jógou se může začít kdykoli a jediné co nám jógu umožní poznat, je jí praktikovat.

Jak vypadala Jóga DNES Konference v Praze 2016?

Kdo z vás nezažil Jóga Dnes KONFERENCI, vydejte se s námi za prožitky lektorky Martiny Vrňákové...psal se rok 2016. Atmosféru konference opět můžete zažít, a to 22.10.2022 v Praze. 

Jógové studio v Králově Dvoře - SpiritCentrum

SPIRITCENTRUM najdete na trase Praha – Plzeň, nedaleko Karlštejna, na pomezí měst Beroun, Králův Dvůr. S nadsázkou by se dalo říci, že je symbolicky umístěno „na křižovatce cest“.

Soutěž o 3 ks knihy ONKO JÓGA z vydavatelství Grada

Zajímá vás problematika cvičení jógy s onkologickými pacienty? Pokud ano, soutěžte s námi o 3 knihy onko jóga z ALFERIA do pátečního večera. 

Jógové studio Bedřichov - Resort UKO

Studio Jóga Bedřichov se nachází v obci Bedřichov v Jizerských horách. Krásná příroda, čerstvý horský vzduch, příjemné prostředí – dokonalé místo pro rozvoj harmonie těla, mysli a duše.

Představujeme Vám lektory Jóga Dnes KONFERENCE Praha 22.10.2022

Lektoři jógy, kteří vás potěší jejich lekcemi jógové praxe...rezervujte si 7 lekcí a buďte s námi na jógové akci Jóga Dnes KONFERENCE. Podívejte se, kdo kdo s Vámi bude praktikovat jógu. 

Dotek se tak stává ceněnou komoditou

Někdy se může přihodit, že vás zahřeje ruka ještě studenější než ta vaše, což je skoro nadpřirozeným důkazem, a přesto se to stane. Dotek může být zkrátka léčivý, i když je úplně nečekaný ...nové téma Jóga Dnes květen/ červen: Síla doteku aneb Zůstaňmě ve spojení.

SOUTĚŽ a pozvánka na AKCI: 21.5. Tábor

Přinášíme vám pozvánku na akci 21.5. v Táboře. Odpovíte-li správně na otázku, co je to bakásana, můžete vyhrát 1 vstupenku v hodnotě 1100 Kč. Soutěž probíhá na našem facebooku.

Jógové studio v Praze - Studio Sedmé Nebe

Přijďte k nám na jógu...jsme blízko lesa, přehrady, ale i stanice metra. Sídlíme na Jižním městě a snažíme se být zde oázou klidu a pokoje. Jsme místem, kde najdete milé a kvalifikované lektory, mnoho stylů jógy, a hlavně příjemné rodinné prostředí.