Jóga a já: Jakub Šamberger

Nádech a výdech. Tedy součást každého dne. Jóga je pro mě smysluplný společník na cestě životem. Jsou to postupy, jak být spokojený, cítit se dobře po fyzické i psychické stránce. 

Jóga a já: Veronika Carmanová

Jógu jsem pravidelně začala praktikovat po narození mé dcery. Byla jsem mlaďounká maminka a jóga mi pomáhala cítit se lépe. Především psychicky.

Jóga a já - Markéta Faustová

Díky józe na sobě denně pracuji a cítím velikou vděčnost, že mi poskytuje tolik radosti, osvobození i léčení a tolik inspirace, díky které mohu alespoň trochu pomoci druhým.

Jóga a já: Tomáš Strnad

Jóga pro mě znamená mnohé a pokaždé, když vstoupím na podložku, znamená pro mě něco jiného. Proto bych řekl, že je pro mne životním stylem, ale zároveň duchovní cestou i cvičením.

Jóga a já: Tereza Bonnet Šenková

O mně ví všichni všechno. Někdy i to, co by raději ani nevěděli. Navíc o intimitu jsem se dělila ve svém “minulém životě” na scéně Moulin Rouge každý večer. No a teď díky tomuto rozhovoru bude známo, i co si myslím o józe.

Jóga a já: Barbora Hynšt Hu

K józe jsem se dostala když mi bylo 14 let. Měla jsem tenkrát velmi ztrápené tělo i duši a pátrala po tom, proč se určité věci dějí a jaký to má celé smysl.

Jóga a já: Martin Wagenknecht

Jóga rozhodně neodstranila všechny problémy z mého života. Ten se ani náhodou nepodobá permanentnímu plutí na růžovém obláčku v objetí andělů. Jóga mi dává schopnost nadhledu a možnost se na situace dívat z různých perspektiv.

Jak vypadala Jóga DNES Konference v Praze 2016?

Kdo z vás nezažil Jóga Dnes KONFERENCI, vydejte se s námi za prožitky lektorky Martiny Vrňákové...psal se rok 2016. Atmosféru konference opět můžete zažít, a to 22.10.2022 v Praze. 

Představujeme Vám lektory Jóga Dnes KONFERENCE Praha 22.10.2022

Lektoři jógy, kteří vás potěší jejich lekcemi jógové praxe...rezervujte si 7 lekcí a buďte s námi na jógové akci Jóga Dnes KONFERENCE. Podívejte se, kdo kdo s Vámi bude praktikovat jógu. 

JÓGA DNES Konference 2022: Zážitky, emoce, ztišení a přátelství – jóga

Den plný inspirace, jógy, přátel a společnosti s časopisem JÓGA DNES v rámci JÓGA DNES Konference v Praze. Přijměte pozvání na jedinečnou akci, kterou opět uvádíme v život po tříleté odmlce. Na co můžete těšit v rámci letošního ročníku?