Podzimní vydání JÓGA DNES vychází 12.9.2023

Do nové sezóny JÓGA DNES vstupuje s inovovanou škálou autorského týmu, novými tématy a inspirativními články. Jóga Dnes září/ říjen 2023 vychází na novinové stánky 12.9.2023.

Jóga nejenom pro začátečníky

Objevte holistický přístup k životu a starejte se o svou kondici fyzickou i psychickou! Ať už jste mladí nebo staří, sportovci nebo sedaví pracovníci, jóga je pro všechny. Je to cesta, kterou můžete přizpůsobit svým potřebám a rozvinout svůj vlastní potenciál.

Nové video - krije a metabolismus, vitalita

Krije na odolnost vůči nemocem. V rámci prevence opakovaných nachlazení a onemocnění je nutné udržovat dobře fungující trávení a vyměšování. Máte-li navíc vyrovnaný metabolismus, budete i srdeční. Tato krija tyto schopnosti rozvíjí. Dodává fyzickou sílu a posiluje odolnost vůči nemocem.

Lekce jógy s unikátní vyhlídkou na křídla letadel

Víte, že na Letišti Václava Havla v Praze se cvičí jóga? Cvičení jógy na letišti pro dobročinné účely spojuje pohled na letadla, uvolnění a zároveň podporuje dobrou věc. Při tomto neobvyklém setkání 5.9.2023 si zacvičíte jógu se Zuzanou Klingrovou.

Jóga a já… Jana Polášková

Herečka, milovnice jógy a stále usměvavá instruktorka prána vašja jógy - Jana Polášková v rozhovoru o její vášni...józe. 

Yoga & Fyzio FEST vdechl Barboře život a zdraví

Festival celostní medicíny, fyzioterapie, funkčního pohybu, jógy, zdraví a zdravého životního stylu se konal 5. – 6. 8. 2023 v areálu bývalého důlního areálu Barbora v Karviné jako součást Léta na Barboře.

Střípky z Jóga Dnes Konference 2022 - svátku jógy v Česku

Doznívání - tak by se dal nazvat emociální i fyzický stav účastníků Jóga Dnes KONFERENCE - největšího jógového svátku v Česku v jejich nitru i na těle, který si s sebou odnášeli po celém dnu jogy v Martinickém paláci.

Podívejte se na velkou fotogalerii z akce.

Jóga a já: Aneta S. Králová

Ráda bych ukázala, že Jóga pro zdravá záda rozhodně nemusí být nuda a že se můžeme i bezpečně hýbat celkem odvážně. 

Jóga a já: Kateřina Dymáková

V hatha józe vycházím z indické tradice a miluju ji jako styl bez příkras. Lidé si často mylně myslí, že je hatha jednodušší než například vinjása. Hatha jóga může být ale i náročná a tvrdá, vyžadující disciplínu, sílu, flexibilitu a ponoření se do hloubky.

Seznamte se s lektory Jóga Dnes KONFERENCE 2023

JÓGA DNES Konference proběhne ve dvou překrásných palácových sálech, které svou historií „promlouvají“. K jednomu ze sálu byla připojena kaple zdobená uvnitř, ale i po stranách. Okolo vstupu do kaple, který je umístěn v hlavním sále, se na vnější stěně nacházejí poškozené malby Adama a Evy inspirované Dürerovým dílem. Právě na tomto místě máte možnost rozložit svou podložku a užít si den plný jógy, zážitků a pohody.