Pozvánka na akci: Yoga & Fyzio FEST

Přijměte naše nejsrdečnější pozvání na unikátní festival Yoga & Fyzio FEST!

5. - 6. 8. 2023 - Areál bývalého dolu Barbora, Karviná

Jóga a já: Kateřina Hilerová

Začala jsem přes její fyzický aspekt, ale brzy jsem pochopila, že když do života přijmu i její další stránky, nesmírně mě to obohatí. Moje nynější praxe se vlastně odehrává především mimo jógamatku, ale i na ásany si najdu čas každý den - dělají totiž dobře mému tělu i mysli.

Zažijte smyslů-plné léto s časopisem Jóga Dnes (vychází 27.6.2023)

Prázdninové vydání lifestylového časopisu Jógy Dnes vychází již 27.6.2023 a letní atmosféra z něj jen čiší. V hlavním tématu jsme svou pozornost upřeli nejen na smysly, smyslnost, ale i na prožitky, rituály, relaxaci – zkrátka přinášíme všemožné nápady, poznatky a tipy, jak si léto užít opravdu smyslu-plně.

Jóga a já: Kateřina Nováková

Jediný pravdivý pohled na svět se ukazuje být ten náš, naše vnímání světa, vytváření naší vlastní reality... skrze naše hlubší poznání. A zde má jóga jedinečné nástroje - učení, praxi a filozofii. Jóga může být dnes velmi nápomocná k orientaci v současném složitém světě a k léčení.

Mezinárodní den jógy…21.6.2023 ve Šternberském paláci

JÓGA POMÁHÁ - oslavte Mezinárodní den jógy jógou, setkejte se a podpořte dobrou věc...svým dobrovolným vstupným přispějte pro nadaci Pink Bubble, která podporuje mladé lidi, kteří onemocněli rakovinou. 

Jóga a já: Václav Krejčík

Život se mi s jógou nezměnil. Možná jen rozkvetl, poladil se ve smyslu mého vnitřního vnímání, postojů a názorů. Začal jsem vnímat, že "uvnitř" je něco víc, než vně. Že uvnitř a také ve starých jógových spisech jsou odpovědi.

Dynamická prana vashya yoga

Staňte se pány svého dechu, prana vashya vám pomůže udržet pozornost na ásanách, aniž by umožnila mysli se kamkoliv toulat.

Jóga a já: Dara Rakovčík

Jen tak být. Je to jedna z nejtěžších činností dnešní doby, kterou nám může jóga pomoci zvládnout. V rámci Jóga Dnes konference 21.10.2023 bude Dara učit jin jógu. 

Staňte se součástí letního vydání Jóga Dnes

Máte rádi jógu? Chcete představit své pojetí jógy? Zaznamenejte svoji “múzu” a podělte se s námi a čtenáři o jógovou sestavu.

Festival zdraví a jógy v Táboře

Sobota 13. května 2023 ve Spolkovém domě Střelnice - Tábor jóga v mnoha podobách. Jógové studio Yogastation Tábor a Umělecká agentura RichART vás srdečně zvou na 2. ročník Festivalu zdraví a jógy. Můžete se těšit na přednášky, lekce jógy, muzikoterapii, doprovodný program a workshopy a výstavu. Nebudou chybět ani prodejní stánky lokálních výrobců.