Letní detoxikační sobota

Léto se pomalu rozjíždí a je na čase si ho náležitě užít s dobrou náladou a především v super kondici. Cítíte se ještě trochu unaveni a jako byste stále spali? Nastartujte se malou letní detoxikační kúrou...

Pořádné zmrazení

Z ročních období mám nejraději jaro a léto. V zimě si moc nelibuji, pokud není kvalitní - mrazivá. Polárium - relaxační technika, která spočívá ve zmrznutí těla a organismu dobíjí baterky. 

Úplňková očista

Pro velký zájem jsme pro vás aktualizovali, s blížícím se úplňkem, článek Jany Altnerové o víkendové detoxikaci. Právě s úplňkem máte možnost do toho jít a tak vám nabízíme, její detailní popis. 25.11. 2016 se blíží úplněk, a tak se můžete připravit na svou očistu.

Detoxikace smyslů - brána k naší duši

Detoxikace smyslů resp. smyslových orgánů je důležitá hned ze dvou důvodů. Prvním je pozitivní ovlivňování samotné fyzické stránky našeho těla a druhou je naše mentální kondice

Znovuzrození, aneb jarní detox!

S jarními dny začíná příroda propukat do svého znovuzrození. Zregenerována po zimě je nyní připravena ukázat svou sílu kdekoliv jen spočine váš zrak. Její síla je vidět i cítit z každého nového stonku...

4 kroky k jarní detoxikaci

Nadcházející jarní období je v rámci tradiční čínské medicíny reprezentováno prvkem dřeva a související zelenou barvou. Tento prvek symbolizuje začátek, zrod a dětství.

Jarní očista prostoru vnitřního i vnějšího

Obecně platí, že čistit je třeba to, co je zanesené, nemocné, bez energie a života. Každá očista je jistou formou léčení, nového začátku, kdy rozdmýcháváme novou životní energii a zároveň s díkem něco odevzdáváme.

Úvaha nad jarní očistou

Už vám hlavou problikla myšlenka o odlehčení, očistě nebo nějaké změně? Blíží se úplněk, ale i jaro ....zamyšlení Michaely Bebové právě pro vás. 

Úplňková celodenní praxe

S úplňkěm přichází do našich organismů neskutečná síla. Vše v těle je třeba očistit a proto potřebujete čas, aby jste mohli podpořit svou vitalitu.