Květnové vydání časopisu Jóga Dnes se věnuje diverzitě a hranicím jógy

Další vydání lifestylového magazínu Jóga Dnes, které vyjde 2.5.2023, se zaměří na velmi aktuální společenské téma – a sice respekt k jedinečnosti. Budeme zkoumat, jak se diverzita projevuje nejen v jógovém světě, zda jóga respektuje, a hlavně podporuje jedinečnost. 

Festival EVOLUTION ideálním místem pro příznivce jógy

Nezapomenutelná setkání, zkušené rady a inspiraci v oblasti zdravého životního stylu a rozvoje osobnosti nabídne jarní Festival Evolution, který se bude konat v termínu 21. – 23. dubna v Křižíkových pavilonech na Výstavišti v pražských Holešovicích. Víkend jako stvořený pro milovníky jógy, taichi i blahodárného tance.

Informace pro předplatitele JD přes portal www.predplatit.cz

Jeden z poskytovatelů předplatného – společnost PrePay s.r.o. (www.predplatit.cz) - nás informoval o ukončení provozu. Všechny postupy v rámci předplatného hrazeného u PrePay s.r.o. je třeba řešit se společností PrePay s.r.o.

Jógový trénink pro jaro - detox jóga (5 dílů, přes 3 hodiny praxe) na Jóga Virtual

Jaro je obdobím, kdy se probouzí příroda, obdobím zrodu, růstu a nových začátků, kdy chceme z těla i mysli po dlouhé zimě odstranit staré a nepotřebné. Jóga je výborným pomocníkem očisty a ve chvíli, kdy se již oteplí, je vhodné jarní očistu podstoupit.

Výuka jógy… online cesta pro pohodu u vás doma

Stačí se pouze přihlásit a zapnout si TV, PC nebo tablet. I telefon je zcela dostačující pro inspiraci v ásanové a meditační praxi. V klidu domova si můžete zacvičit a současně se dozvědět něco víc o józe v rámci ŠKOLY JÓGY LIVE. 

Nový díl podcastu JD on AIR …jóga, radost a surfování

Zuzana Klingrová vyzpovídala lektorku jogy a cestovatelku Veroniku Ševčíkovou ...o čem jiném, než - cestování, józe a surfování. 

Jóga Dnes březen/ duben…přivítejte jaro již 1.3.2023

Březnové vydání časopisu JÓGA DNES má za cíl rozpoutat ve svých čtenářích odvahu, sílu a empatii. Věnuje se také tématům, jak nadcházející období podpořit očistou těla i mysli, jak rozproudit energii stejně tak, jako se samotná jarní příroda probouzí do plné své krásy.

Novinky s Jóga Dnes

Co nového s JÓGA DNES v nejbližších týdnech a měšících? 

Nový díl podcastu Jóga Dnes on AIR o novinkách Jóga Dnes s Václavem Krejčíkem

Zuzana Klingrová si povídala s Václavem Krejčíkem o 15. narozeninách časopisu JÓGA DNES, o akcích, které JD chystá, stejně jako o problematice trhu s tiskovinami, cestování a životě včetně nového DENÍKU v edici Žijte jógu.

Vyhlašujeme soutěž o TOP 3 články z Jóga Dnes leden/ únor

Už máte přečtené lednové vydání časopisu Jóga Dnes? Které tři články Vás zaujaly? Podělte se s námi o Váš názor a my jednoho z Vás odměníme.