Jóga Dnes Podzim 3/2014 vychází 8.9.

Nové, o 8 stran rozsáhlejší a v pevné vazbě...to bude nové vydání Jóga Dnes PODZIM. + Jóga Dnes přineseme kupony na cvičení zdarma ve vybraných jógových studiích pro váš podzimní start jógy. 

Plán distribuce JÓGA DNES LÉTO 2/2014

Jste-li předplatitel časopisu Jóga Dnes, sledujte řádně své předplatné, zda-li vám vydání přišlo. 3 týdny pro řádné rozesílce již není možné reklamovat nedoručení. 

JÓGA DNES léto 2/2014 vychází 4.6.2014

Právě se v redakci Jóga Dnes rodí nové číslo, které budou mít předplatilé již 2.6. doma.

Letní JÓGA DNES vychází 2.6. 2014

Co všechno najdete v novém letním vydání časopisu JÓGA DNES? Například exklusivní rozhovor se světovou osobností prána flow jógy - Shivou Rea....

Registrace předplatitelů pro čerpání slev

Čerpejte slevu pro předplatitele Jóga Dnes! 30 % sleva na nákup jógových pomůcek v Energy Obchodě, slevy u společnosti Whirlpool a od 21.3. zdarma cvičení s Jóga Virtual. 

Výherci soutěže JD 4/2013

Vyhráli jste v soutěži Jóga Dnes ze zimního vydání Jóga Dnes? 

Jarní číslo JÓGA DNES vychází 3.3.2014

S jarem souvisí restart v přírodě a tak i nové číslo Jóga Dnes JARO je věnováno tomuto přirozenému jarnímu procesu. Hubnutí, detoxikace a mnoho tipů a rad pro energické jaro z různých úhlů pohledů. 

O partnerech

V zimě potřebujeme partnera tak jaksi víc, nezdá se vám? Začne být zima – potřebujeme se ohřát, začneme doma usídlení vařit – většinou pro partnera a pak jsou tady ty Vánoce – a přichází potřeba sdílení… S kým sdílíme? No přece s tím nejbližším!

Editorial JD ZIMA 4/2013

Obsah JÓGA DNES ZIMA 4/2013

Zimní číslo JÓGA DNES je plné příjemného tepla, pohody a domácího klidu. Cvičení, vaření, vztahy, novoroční soutěž a křížovka s výhledem astrologie na rok 2014.