SOUTĚŽTE o stříbrný přívěsek ÓM s růžovým zirkonem

Šperky Priyanka jsou první české ručně opracovávané šperky inspirované naší i vaší jógovou praxí a duchovními zákony a principy vesmíru. 

#jdleto na Instagramu a vyhrajte krásné ceny!!

Soutěžte s námi na instragramu JÓGA DNES. Vyfoťte se na dovolené, označte nás na Instagramu a můžete hrát o zajímavé ceny!

Výherci soutěže o vstupenku na Reebok Yoga Sensation

Gratulujeme všem pěti výhercům, kteří se zdarma mohou zúčastnit jedinečného evropského svátku jógy: Reebok Yoga Sensation v Praze 21.6. 

Soutěžte o 5 vstupenek na Reebok Yoga Sensation 2015

21.6. se usktuteční největší svátek jógy ve Střední Evropě Reebok Yoga Sensation. Správně odpovězte a vyhrajte vstup zdarma na tuto jedinečnou událost v Česku. 

Jóga – umění pozornosti, rozhovor s autorkami knihy Ericou a Elenou

U příležitosti vydání jedinečné knihy spojující umění a jógu Jóga - umění pozornosti přinášíme rozhovor s jejími autorkami, Elenou Browerovou a Ericou Jagovou + SOUTĚŽ o 3 knihy!

#jogadnes - soutěžte s instagramem

Umístěte ke své fotce pohody s JÓGA DNES hastagem #jogadnes a vyhrajte podložku Prana, pásek a kvádr na jógu od Energy Obchodu. Vyfoťte vaši pohodu s JÓGA DNES na Instagram, označte nás a vyhrajte!

 

Výherci soutěže o knihu: První telefonát z nebe

Vydavatelství PRAH věnovalo 3 ks knížky První telefonát z nebe autora Mitche Alboma do soutěže JÓGA DNES. Zde jsou výherci. 

Soutěžte o 3 ks knížky První telefonát z nebes

Odpovězte na soutěžní otázku: "Kolik pozic obsahuje Súrja Namaskár A"? Odpovědi zasílejte na ctenari@jogadnes.cz do 15.1. Tři z vás získají knihu První telefonát z nebes. 

Soutežte o 5 knih Dokonalý život!

Odpovězte na otázku: Které vydavatelství vydává knihu Dokonalý život Pavla Vosoby. Správnou odpověď posílejte do 28.9. na ctenari@jogadnes.cz.