Výherci soutěže o vstupenky na WORLD OF BEAUTY & SPA

V minulém týdnu jste soutěžili o vstupenky na 22. veletrh kosmetiky, krásy a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA, který se koná 9. a 10. září 2016 v Praze.

Soutěžte s veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA

22. veletrh kosmetiky, krásy a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA 9. a 10. září 2016 – výlet do světa krásy, pohody i nezapomenutelných zážitků a nových zkušeností.

Soutěž o fotoaparát Nikon 1 J5

Jóga je krásná na pohled, inspiruje generace umělců a také fotografů. Láká ke zvěčnění na krásných fotografiích určitě i vás. Foťte letní pohodu a vyhrajte: fotky musí být opatřeny hashtagem #jogasnikonem a označením profilů @jogadnes a @nikon_cz_sk.

Výherci soutěže s JOGAMARKETem!

Gratulujeme všem výhercům soutěže s JÓGA MARKETEM. Ceny budou rozeslány v nejbližších dnech.

Soutěžte o 40 super cen z JÓGAMARKETU!

Chcete vyhrát mikinu Reebok? Tašku, nebo vak na jógu? Eco podložku? Registrujte se do newsletteru a vyhrajte jednu ze 40 krásných cen: podložky na jógu Prana, oblečení Reebok, DVD, knihy, bloky, pásky....

Soutěžte s chytrým účtem

Vyhrajte poukaz v hodnotě 15.000 Kč na libovolný zájezd CK CAPRO! 6.1. se přihlaste pod vaším e-mailem a heslem do chytrého účtu na www.jogadnes.cz. Odpovězte na otázku, kterou najdete v soutěžním boxu a vyhrajte!

Výherci soutěže #jdzdravevanoce

Od 7. do 21. prosince jste mohli fotit své výsledky vánočního kuchařského umění! Podmínkou bylo, že se musí jednat o zdravější podoby klasického cukroví či vánočních pormů. Fotku jste označovali haštagem #JDzdravevanoce a postovali na svůj Instagram a/nebo Facebook. Vybrali jsme 3 z vás, které oceníme vánočním dárkovým balíčkem.

#JDzdravevanoce - vyfoťte své cukroví

Vyfoťte své zdravé cukroví a vyhrajte krásné ceny. Soutěž prodloužena do 21.12. #JDzdravevanoce - tento haštag umístěte na svůj Instagram a/nebo Facebook a vyhrajte bohatý vánoční balíček! 

Výherci soutěže: kniha Jóga pro skutečný život

Kniha Jóga pro skutečný život: metoda kundaliní je hluboký nádech svěžího vzduchu - je to vzrušující a inspirativní návod, jak vnést moudrost a energii kundaliní jógy do svého denní života. 

Soutěžte od knihu: Jóga pro skutečný život

Charismatická Maya Fiennes představuje metodu jógy kundaliní, sdílí svůj životní příběh a odhaluje tajemství, které jí a jejím studentům pomáhá zbavovat se stresu a napětí každodenního života.