Základní desatero o pitném režimu

O vodě a celkově o pitném režimu si v různých informačních zdrojích můžeme přečíst opravdu hodně. Voda je esencí života a správný pitný režim je proto potřeba dodržovat z desítky důvodů. Dehydratace je život ohrožující stav a zatímco bez jídla vydržíme celkem dlouho, bez vody jen několik málo dní. Pojďme si o pitném režimu říct základní desatero PRAVDIVÝCH tvrzení, bez zabarvení a mýtů.

Bílkovinová mánie – proč jsou tak lákavé a jak se nenechat nachytat?

Bílkoviny patří mezi základní složky našeho těla. Díky nim naše tělo pracuje jako orchestr, díky nim vůbec stojíme a sportujeme a díky nim se například naše tělo dokáže bránit infekci. Jíst dostatečné množství bílkovin je pro naše tělo důležité. Proteinová mánie posledních let však nabrala na silných otáčkách. Proč jsou bílkoviny tak lákavé? Pojďme se na ně podívat.

 

Jak si nezkazit dovolenou u moře obavami z dopadů all inclusive

Na dovolenou u moře se zpravidla těšíme měsíce dopředu. Zároveň ale řadu lidí doprovází obavy z kilogramů, které si přivezou zpět domů, z bolavého žaludku, nadýmání, rozhozeného trávení a pocitů plnosti. Polopenze, all inclusive nebo jen každodenní pozdní návštěvy restaurací dokáží s naším trávením pěkně zatočit. S pár praktickými radami, které vám v dnešním příspěvku předám, to ale vůbec nemusí tak dopadnout

Tři jednoduché změny, které vám pomohou zhubnout aneb Převezměte odpovědnost za své tělo

Brouzdáte internetem a nejrůznějšími webovými stránkami, hledáte rady, ptáte se u kamarádek a kamarádů, možná se snažíte číst i nějaké ty studie. To vše za jedním účelem. Hledáte odpovědi, jak to udělat, abyste rychle a efektivně zhubli. Přibírání není žádná věda, to jde až nepříjemně rychle. Ale zhubnout? To je fuška….