pátek 18. 4. 2025
Tento recept jistě ocení hlavně ženy, pro které je ráno každá minuta navíc dobrá. Ať už jsou to maminky, vypravující své děti do školy, nebo ty z vás, kdo si rády přispí.
Snídaně v podobě ovesné kaše už je docela běžná věc. Připravená den předem, tzv. overnight ovesná kaše, nabere tato pochoutka ale nový rozměr.
Ingredience (na 1 porci):
Postup
Den před snídani, nejlépe večer, všechny sypké ingredience zalijte rostlinným nápojem (případně mlékem) a spolu s jogurtem promíchejte. Na závěr přidejte rozmačkaný banán a doslaďte lehce sirupem. Směs přelijte do uzavíratelné plastové krabičky nebo sklenice. Navrch nasypejte zmraženou lesní směs a uzavřete. Nechte v ledničce uležet do rána. Ráno, hned po probuzení, vyndejte kaši z ledničky a nechte ji při pokojové teplotě. Než se k ní dostanete, už bude krásně rozleželá :)