Mezinárodní den jógy…21.6.2023 ve Šternberském paláci

JÓGA POMÁHÁ - oslavte Mezinárodní den jógy jógou, setkejte se a podpořte dobrou věc...svým dobrovolným vstupným přispějte pro nadaci Pink Bubble, která podporuje mladé lidi, kteří onemocněli rakovinou. 

Mezinárodní den jógy Praha - pohledem Yoga Movement - Karlův most

Jak oslavit Mezinárodní den jógy a slunovrat zároveň? Proč ne na Karlově mostě; rozhovor s Adélou Porubskou, majitelkou jógového studia Yoga Movement na Smíchově.

Reportáž z Mezinárodního dne jógy Praha - Energy Studio

Teplý červnový podvečer, nádherné prostory zahrady ve Šternberském paláci v obklopení dalších historických památek pražského hradu. Dovedete si představit krásnější a příhodnější místo na oslavu Mezinárodního dne jógy a letního slunovratu?

Reportáž z Bikram Yoga Prague na Letné – Den Jógy 21.6.2022

Bylo krásné, slunečné a velmi příjemné odpoledne letního slunovratu, svatojánské noci a Mezinárodního dne jógy v jednom… den jako stvořený pro to, co máme rádi… pro jógu a pro přátele. Až se mě chtělo zpívat… “Jen pro ten dnešní den, stojí za to žít!”  A jak jinak oslavit Den jógy, že?

Charitatitivní jógový bazárek pro dětskou onkologii

Poznačte si do diáře termín 21. 6. a nezapomeňte se stavit v Energy Studiu HEAVEN na Praze 2, kde kromě Mezinárodního dne jógy proběhne i charitativní bazárek!

Den jógy 21.6.2017

21.6. slaví celý svět již 3. světový Den jógy!

Oslavte s námi Den jógy 21.6.2017

Zveme vás již na třetí ročník oslav Dne jógy!

Oslava vzájemného respektu a pochopení

21.6. organizuje Energy Studio ve spolupráci s občanským sdružením Energy Club v pražském MÁNESu v rámci 2. Mezinárodního dne jógy oslavu pro ty, kteří mají čas setkat se a zacvičit si jógu. Počet míst je omezený a jsou poslední místa. Registrace od čtvrtka 16.6. v 10.00 hodin (přihláška niže). 

Akce 21.6. jóga v Mánesu

V úterý v podvečer 21. června. Akci organizujeme v rámci Mezinárodního dne jógy a je zcela zdarma – jako oslava radosti, volnosti a objevování sebe sama! Akce již v tuto chvíli obsazena, ale pro náhradníky - více info uvnitř textu. 

Jóga vám otevře léto dokořán…21.6. v Mánasu u Vltavy

Užijte si naplno magické chvíle slunovratu, kdy oheň očišťuje od zla, otvírají se poklady, sbírají kouzelné byliny – a cvičí se jóga. Je to i její den, její svátek. Všude ve světě. Zveme vás na jeho oslavu. Na jednu neobyčejnou lekci jógy s Energy Studiem – za svitu slunce i svíček nad řekou Vltavou.