Horčík … s čím ho nekombinovat

Hořčík lidé s oblibou berou, aby podpořili normální činnost nervové soustavy. Je součástí skoro každého preparátu, který slibuje sladké sny, klidný spánek a silné svalstvo. Ale víte, jak magnesium správně užívat?

Efektivní doplnění magnesia je otázka jeho podoby

Anorganické soli jsou jednou z forem, v níž se minerální látky na planetě vyskytují, avšak pouze v neživé přírodě. Díky jejich obsahu v půdě rostliny získávají potřebné živiny. Ale jsou vhodné pro člověka?

Jóga nejenom pro začátečníky

Objevte holistický přístup k životu a starejte se o svou kondici fyzickou i psychickou! Ať už jste mladí nebo staří, sportovci nebo sedaví pracovníci, jóga je pro všechny. Je to cesta, kterou můžete přizpůsobit svým potřebám a rozvinout svůj vlastní potenciál.

Festival zdraví a jógy v Táboře

Sobota 13. května 2023 ve Spolkovém domě Střelnice - Tábor jóga v mnoha podobách. Jógové studio Yogastation Tábor a Umělecká agentura RichART vás srdečně zvou na 2. ročník Festivalu zdraví a jógy. Můžete se těšit na přednášky, lekce jógy, muzikoterapii, doprovodný program a workshopy a výstavu. Nebudou chybět ani prodejní stánky lokálních výrobců.

 

Festival EVOLUTION ideálním místem pro příznivce jógy

Nezapomenutelná setkání, zkušené rady a inspiraci v oblasti zdravého životního stylu a rozvoje osobnosti nabídne jarní Festival Evolution, který se bude konat v termínu 21. – 23. dubna v Křižíkových pavilonech na Výstavišti v pražských Holešovicích. Víkend jako stvořený pro milovníky jógy, taichi i blahodárného tance.

DECHEN & THE JEWEL ENSEMBLE - Praha 23.10. 2022 v 19:30 hod, Dvořákova síň

Dopřejte si nezapomenutelný společenský večer v noblesním prostoru pražského Rudolfina a uvolněte svou mysl do rytmu prastarých tibetských manter na koncertě švýcarsko-tibetské zpěvačky Dechen Shak-Dagsay a The Jewel Ensemble v České republice.

Poznejte centrum tradiční Ájurvédské medicíny v Resortu Svatá Kateřina

Resort Svatá Kateřina, oáza klidu v srdci Vysočiny je již řadu let známá jako místo, kam se lidé uchylují z uspěchaných všedních dní za odpočinkem a uvolněním v jedinečném Ájurvédském pavilonu. Vedle nedotčené přírody a klidu, lekcí jógy a rozsáhlého wellness je Svatá Kateřina dlouhodobě známá jako centrum tradiční indické medicíny – Ájurvédy.

Staňte se součástí zářijového vydání JÓGA DNES!

Naši milí čtenáři! Staňte se součástí zářijového vydání JÓGA DNES - tvořte a inspirujte ostatní.
  • Líbí se vám kout světa, kde se právě nacházíte?
  • Máte svou oblíbenou jógovou sestavu?

Jak pečovat o sportovní oblečení na jógu či pilates?

Cvičení v posilovně, pilates, běh, zkrátka sport a udržování se v kondici je v současné době velký trend. Aby se vám lépe cvičilo, je potřeba mít i dobré vybavení a oblečení. Speciální sportovní prádlo a oblečení vyžaduje speciální přístup. Podívejte se, jak se postarat o to, aby vám vaše oblíbené oblečení na jógu vydrželo co nejdéle a neztrácelo při praní tvar ani barvu.

Jóga Dnes - předplatné časopisu s dárkem (kniha Indická ulice)

Objednejte si předplatné časopisu a získejte dárek pro letní čtení v hodnotě 379 Kč - knihu Václava Krejčíka, Indická ulice. Kniha vás zanese k zážitkům autora na různých místech Indie, k divokým situacím i běžnému životu v Indii. Nabídka platí pro prvních 100 objednaných nových předplatných na www.jogadnes.cz.