SOUTĚŽ a pozvánka na AKCI: 21.5. Tábor

Přinášíme vám pozvánku na akci 21.5. v Táboře. Odpovíte-li správně na otázku, co je to bakásana, můžete vyhrát 1 vstupenku v hodnotě 1100 Kč. Soutěž probíhá na našem facebooku.

Václav Krejčík přichází s online kurzem jógy pro všechny – Žijte jógu LIVE

Máte rádi jógu, chcete proniknout do jejích tajů a dozvědět se o ní ještě více? Václav Krejčík, známý jógový instruktor přichází s uceleným několika měsíčním online kurzem, do kterého se můžete zapojit, ať už jste kdekoliv!

Kurzy pro začátečníky od září 2018

V rámci řádných rozvrhů Energy Studií naleznete více než 20 lektorů jógy, 120 lekcí jógy týdně a také mnoho zajímavých workshopů a seminářů pro rozšíření své jógové praxe.

Naučte se praktikovat techniku Shiatsu v praxi

Nastartujte imunitní systém, objevte rovnováhu těla a relaxační meditaci. V semináři se naučíte techniky z japonského Shiatsu - z jógy se budeme věnovat meridiánům (energetickým drahám), a energetickým jógovým cvičením.

Indie vás nadchne aneb #incredibleindia

Indie nepatří do prvoplánových cestovatelských destinací. Její kulturní, historický i filozofický odkaz je však dechberoucí. Indie ale také mnohým lidem nahání strach. Představa, co zde mohou zažít, konfrontace s bídou, špínou, naprostou jinakostí jsou obavy, které mohou narušit možnost Indii poznat. Jenže právě rozporuplnost této země nabízí něco nepopsatelně úžasného...

Jóga, jako spojení jin-jang

Naplánujte si příjemný prodloužený víkend s jógou v krásné přírodě Jizerských hor...

Jogalíni a Jogalínky

Naše tělo je jako hudební nástroj. Buď na něj hrajeme dobře a pak nám výborně slouží nebo ne a bojujeme s ním. Stejně tak jako mistr se na hudební nástroj musí naučit hrát, tak i my jsme postaveni před daný úkol, chceme-li být svým mistrem.

Yogive 2 už má program, rezervujte si lekce!

Pojďte už podruhé prožít společný čas plný jógy, dobrého jídla, radosti a skvělého pocitu z dobrého skutku. Druhý díl jógového charitativního setkání Yogive tentokrát proběhne 17. 12. v krásném novém prostoru Jógovny (Jidřišská 5, Praha 1 - vchod ze dvora). 

Yogive – jóguj a dávej podruhé

Užíváte si jógu, hudbu, dobré jídlo a rádi pomáháte? Pak se určitě vydejte na druhý díl akce Yogive, tentokrát v krásném novém prostoru Jógovna v sobotu 17. prosince.

Chanting Yoga suter & Meditace

Zveme Vás na ojedinělý kurz „Chanting Yoga suter & Meditace“ s Helenou Kubrychtovou Bártovou v Iyengar Yoga Institutu Praha.