Pozvánka na seminář: působení jógové terapie na orgánové soustavy

Chcete vědět, jak působí jógové pozice, dech, techniky na jednotlivé orgánové soustavy? Seminář pomůže hlubšímu porozumění funkci lidského těla a především, jak ho pozitivně ovlivnit vědomým pohybem, dechem, což následně může vést k hlubšímu vhledu do vlastního života.

Lektorka: Karolína Idris Štraus

Pozvánka na víkend: jóga, breathwork, jóga nidra v Mariánkách

16.-18.2.2024 - hotel Butterfly Marináské lázně a víkend zaměřený na relaxaci, sílu dechu a dech v pohybu, jógu a odpočinek s Václavem Krejčíkem a Jakubem Šambergerem.

Lekce jógy pro tři guny - tamas, radžas a sattva

Zveme vás na jógový speciál vhodný pro všechny, které zajímá jóga. Speciál proběhne v Energy Studiu v pátek 8.12. od 18.00 hodin s Klárou Moravcovou - téma teorie i praxe GUN. Seznamte se s nimi a vnímejte jejich zařazení do jógové lekce. 

Lekce jógy s unikátní vyhlídkou na křídla letadel

Víte, že na Letišti Václava Havla v Praze se cvičí jóga? Cvičení jógy na letišti pro dobročinné účely spojuje pohled na letadla, uvolnění a zároveň podporuje dobrou věc. Při tomto neobvyklém setkání 5.9.2023 si zacvičíte jógu se Zuzanou Klingrovou.

Yoga & Fyzio FEST vdechl Barboře život a zdraví

Festival celostní medicíny, fyzioterapie, funkčního pohybu, jógy, zdraví a zdravého životního stylu se konal 5. – 6. 8. 2023 v areálu bývalého důlního areálu Barbora v Karviné jako součást Léta na Barboře.

Pozvánka na akci: Yoga & Fyzio FEST

Přijměte naše nejsrdečnější pozvání na unikátní festival Yoga & Fyzio FEST!

5. - 6. 8. 2023 - Areál bývalého dolu Barbora, Karviná

Neděle - čas pro jógu v parku

JÓGA V PARKU, neděle 4.9.2022, 10:00 -19:00 hodin, Havlíčkovy sady / Park Grébovka - Pavilon. Těšíme se na vás na sousedském jógování na pražských Vinohradech.

Ztišit mysl jógou na terase Schwarzenberského paláce

JIž v neděli 26.6. v 9.30 hodin si můžete přijít zacvičit jin&jang jógu s Václavem Krejčíkem na terasu Schwarzenberského paláce. V následujících termínech můžete začít mnoho známých a inspirativních lektorů jógy s okouzlujícím výhledem na Prahu a také se zúčastnit výstavy ZENGA - japonské zenové obrazy. 

Vitální žena a jóga

Pozvánka na akci: Co si představit pod pojmem vitální žena a co vlastně označuje pojem vitální jóga? Souhrnné vysvětlení těchto pojmů si pro vás připravila lektorka Simona Josefová.

SOUTĚŽ a pozvánka na AKCI: 21.5. Tábor

Přinášíme vám pozvánku na akci 21.5. v Táboře. Odpovíte-li správně na otázku, co je to bakásana, můžete vyhrát 1 vstupenku v hodnotě 1100 Kč. Soutěž probíhá na našem facebooku.