Letní literární výzva

Na léto jsme pro vás připravili možnost seberealizace prostřednictvím článku o józe!

Dárkové balení Jóga Dnes + Předplatné JÓGA DNES 2019

Originální dárek pod stromeček – balíček Jóga DNES!

Plynutí s Energy Studii

Energy Studia Václav Krejčík slaví 15 let! Přijďte pobýt, načerpat energii a potkat se s fajn lidmi, kteří jsou naladěni na podobné vlně.

Nový formát Jóga DNES & Jóga Virtual

Duben a květen přináší mnoho novinek, se kterými vás postupně seznamujeme. Další novinkou, které jste si již mohli všimnout, je pozměněný formát Jóga DNES – vyslyšeli jsme vaše prosby o menší, ale funkčnější a malebný formát!

Rozšíření distribuce Jóga DNES

Jaro je obdobím, kdy náš organismus potřebuje po tíživé a chmurné zimě restart! Inspirujte se v Jóga DNES Speciál. Jóga DNES je vám nyní navíc opět o něco blíže!

Novinky a úprava cen 2018

Rok 2018 je pro časopis 11. sezónou a ta si žádá mnoho novinek! Redakce časopisu nezahálí a proto jsme pro vás připravili na nový rok 2018 mnoho zajímavostí, které od lednového vydání čtenáři naleznou v časopisu....

Dárkové předplatné Jóga DNES na rok 2018

Lámete si hlavu nad dárkem pro rodinu či přátele? Připravili jsme pro vás dvě verze dárkového předplatného, které můžete nadělit svým blízkým jako jógově vyladěné dárkové balíčky.

Dělejte, co vás baví – staňte se učitelem jógy!

S úžasnou novinkou přichází nyní Power Yoga Akademie! Její vzdělávací program byl akreditován mezinárodně uznávanou Yoga Alliance, která sdružuje vzdělávací zařízení a instruktory jógy z celého světa.

Jóga DNES přeje poklidné vánoční svátky

Přejeme Vám hodně zdraví, pohody, klidu na duši a šťastných a láskyplných okamžiků s vašimi blízkými.