Vánoční přání od redakce JÓGA DNES

Přejeme vám především hodně zdraví, lásky, klidu a pohody během vánočních svátků. Přejeme vám, ať zažijete spoustu krásných chvil strávených s vašimi blízkými, a budeme se na vás opět těšit v novém roce...

Ohlédnutí za křestem knihy Žijte jógu 2 a setkáním v Mikulově

Kniha Vaška Krejčíka Žijte jógu 2 – hledání harmonie vyšla již v březnu, avšak covidová situace neumožňovala její křest. Kniha je plná inspirace, jógových sestav a také nádherných fotografií z různých koutů Čech a Moravy, které svým fotoaparátem zachytil Dušan Štraus.

#MUJPRIBEH výzva: Staňte se hostem podcastu JÓGA DNES ON AIR!

V sérii #MUJPRIBEH přinášíme příběhy vás, našich čtenářů a posluchačů. Každý z nás máme unikátní životní cestu, kterou kráčíme a která může inspirovat i další. A co tato vyprávění spojuje? Jóga – jak jinak! Chtěli byste se s námi podělit o váš jógový příběh? Sdílet ho s ostatními? Můžete nám napsat na mujpribeh@jogadnes.cz! A pokud máte kuráž, možná s vámi nahrajeme i rozhovor do našeho podcastu JÓGA DNES ON AIR, který moderuje Zuzka Klingrová! Poslechněte si některou z epizod nebo si přečtěte články z této série na našem webu.

Najdete nás na Google PodcastSpotifyApple Podcast.

Dovolená redakce Jóga DNES

Stejně jako vy odjíždíte načerpat energii, tvořivost, slunce a spánek... tak i naši členové redakce potřebují načerpat nové síly, inspiraci a energii, kterou vám nejenom prostřednictvím článků na webu a v časopise předávají... 

Vánoční přání od JÓGA DNES

Přejeme vám především hodně zdraví, lásky, klidu a pohody během vánočních svátků. Přejeme vám, ať zažijete spoustu krásných chvil strávených s vašimi blízkými, a budeme se na vás opět těšit v novém roce.

Jóga DNES nově k dostání na Slovensku!

Jóga DNES září NOVĚ opět v prodeji na Slovensku!

Cestujte v létě po Česku

Máme pro vás jedinečnou příležitost být opět součástí Jóga DNES a Jóga DNES Speciál!

Distribuce Jóga DNES a Jóga DNES Speciál na Slovensku

Distribuce Jóga DNES na Slovensku prošla změnou, o které bychom vás rádi informovali.

Výzva pro vás: Jóga v regionech

Oslovujeme vás proto s nabídkou, abyste nám zasílali pozvánky na vaše akce, semináře a workshopy, jógové události atd.

Jóga DNES Vám přeje poklidné prožití vánočních svátků

Přejeme Vám hlavně hodně zdraví, lásky a pohody, klidu na duši a mnoho krásných okamžiků s vašimi blízkými.