Jógové studio v Ústí nad Labem: EvianYoga

Jsme EvianYoga studio, jedinečný prostor pro nadšence jógy a relaxace, nacházející se v samotném středu krajského města Ústí nad Labem. Naleznete nás na adrese: Špitálské náměstí 3, Ústí nad Labem 400 01. 

Jógové studio v Praze: Mystery yoga

Nádech, výdech, nádech a relax v našem magickém studiu v srdci Prahy. Pečujte o svou mysl i o své tělo. Vytvořili jsme pro Vás bezpečnou, relaxační oázu, kde se můžete nabít. V našem studiu Mystery yoga nejde však jen o jógu, jde o setkávání duší, kde si navzájem předáváme své zkušenosti.

Jógové studio v Loděnicích: Bonté Yoga

Název BONTÉ je inspirován meditačním prostorem v Auroville/Indie, který jsme před pár lety navštívily. Bonté - česky "laskavost" - popisuji následně: "Konám, jak nejlépe umím,
bez očekávání výsledku, protože očekávání odměny znehodnotí dobrý čin.”
Neznamená to činit bezplatně, ale také nevnímáme jógu jako business.  Jóga je pro nás životní filosofie a nekonečná láska, ne tělocvik.

Jógové studio v Teplicích: Jóga.

Jógové studio - “Jóga.”, které nikdy nebylo v plánu, bylo otevřeno v roce 2017. Najdete u nás rozličné styly jógy se zkušenými lektorkami. Speciální akce a jógové workshopy i s externími hosty jsou samozřejmostí. Studio má prostornou šatnu, zázemí s kuchyňkou a sál poskytující dostatek prostoru pro Vaši praxi.

Taneční studia v Praze: Centrum tance

Umíme tančit. Umíme cvičit. Umíme organizovat festivaly, dovolené, mezinárodní soutěže a jiné akce. A umíme to dobře. Protože u nás učí ti nejlepší. Mistři světa, mistři republiky, medailisté. Ale především perfektní lektoři a skvělí lidé, se kterými tvoříme taneční rodinu už 25 let.

Nejenom jógové studio v Pardubicích: VEKTOR sportcentrum

Jak už název napovídá, jsme centrum plné sportů. Od badmintonu přes posilovnu ke skupinovým lekcím. Ale to, čemu se věnujeme nejvíc a s největší péčí, je jóga. Jóga u nás patří k nejoblíbenějším stylům, děláme ji s láskou a umíme to dobře. Náš tým profi instruktorů a nádherný jógový sál je tou nejlepší kombinací pro různé jógové styly.

Jógové studio v Praze: Iyengar Yoga Institut

Pražský Iyengar Yoga Institut je jediným místem v České republice, kde se propojuje cvičení pro širokou veřejnost zároveň s výukou lektorů uplatňujících metody legendárního učitele, autora a popularizátora jógy Mistra B.K.S. Iyengara(1918-2014), osobního žáka zakladatele moderní jógy Tirumaláí Krišnamáčárji.

Jógové studio v Brně: Yoga Garden

V Yoga Garden vzniká komunita, která vysévá semínka soucitu, dechu a síly. Udržitelný růst a minimalizace dopadů naší společnosti na životní prostředí také patří mezi základní hodnoty Yoga Garden. Věříme v různorodou komunitu lidí, která se bude společně rozvíjet pozitivním směrem i mimo naše studio. U nás nezáleží na tom, jestli jdete cvičit jógu poprvé v životě, nebo už máte s jógou dlouholeté zkušenosti. Cítit se u nás budete vždycky stejně - šťastně a vítán. 

Jógové studio v Praze Dejvicích: Aloha jóga

Jógové studio v Dejvicích na Praze 6, 5 minut chůze od Kulaťáku. Otevřené lekce, kurzy a semináře. Jemná i power, vinyasa i hatha, gravid, teen i senior jóga. Lekce pro začátečníky i pokročilé v malých skupinkách. Přátelské prostředí a individuální přístup. To je Aloha jóga!

Jógové studio v Praze - Jóga v denním životě ( Malá Ohrada)

Systém Jóga v denním životě“ byl vytvořen paramhans svámím Mahéšvaránandou, který je součástí starodávné linie indických duchovních Mistrů. Tento systém je koncipován tak, aby zůstal věrný tradici klasické indické jógy a zároveň vyhovoval potřebám naší moderní doby.