Jógové studio v Praze: Mystery yoga

Nádech, výdech, nádech a relax v našem magickém studiu v srdci Prahy. Pečujte o svou mysl i o své tělo. Vytvořili jsme pro Vás bezpečnou, relaxační oázu, kde se můžete nabít. V našem studiu Mystery yoga nejde však jen o jógu, jde o setkávání duší, kde si navzájem předáváme své zkušenosti.

Soutěž s Nupreme o balíček zdraví

Přestože máme rádi jógu a denně ji praktikujeme, někdy jsou prostě podzimní dny natolik náročné, že si naše tělo řekne o něco navíc. O trochu péče, malé změny s velkým pozitivním dopadem. Může to být koupel s vonnými esencemi, která nám pomůže uvolnit tělo i mysl. A mohou to být i doplňky stravy, jimž v podzimním období kraluje hořčík.

Nová epizoda podcastu JD on AIR v éteru

Náš podcast se po nějaké době vrací v novém kabátě a s novou moderátorkou, kterou je Pavla Maříková. O novinkách Jóga Dnes, o JD konferenci 10.10.2024 + praxe dechu proti stresu, o dýchání všeobecně, o duševním zdraví a cirkadiánním rytmu. To je nová epizoda JD on AIR. 

Horčík … s čím ho nekombinovat

Hořčík lidé s oblibou berou, aby podpořili normální činnost nervové soustavy. Je součástí skoro každého preparátu, který slibuje sladké sny, klidný spánek a silné svalstvo. Ale víte, jak magnesium správně užívat?

Jógové studio v Loděnicích: Bonté Yoga

Název BONTÉ je inspirován meditačním prostorem v Auroville/Indie, který jsme před pár lety navštívily. Bonté - česky "laskavost" - popisuji následně: "Konám, jak nejlépe umím,
bez očekávání výsledku, protože očekávání odměny znehodnotí dobrý čin.”
Neznamená to činit bezplatně, ale také nevnímáme jógu jako business.  Jóga je pro nás životní filosofie a nekonečná láska, ne tělocvik.

Yoga Market představuje novou značku na jógu pomůcky a oblečení - BORN

Značka BORN má dlouholetou historii v oblasti vývoje a výroby sportovního oblečení a doplňků. Jejich produkty jsou výsledkem kombinace moderního designu a špičkových technologií, což je důvod, proč si získali renomé mezi sportovci po celém světě.

Předplatné Jóga Dnes s dárkem +JD speciál/ nabídka ukončena v neděli 10.12. (včetně)

Při objednávce předplatného nyní získáváte dva dárky: přístup k videím Jóga Virtual (nyní novinkové video již na webu: Jóga nidra - uvolněte se ve svém vnitřním chrámu) a druhý dárek - JD SPECIÁL. 

Efektivní doplnění magnesia je otázka jeho podoby

Anorganické soli jsou jednou z forem, v níž se minerální látky na planetě vyskytují, avšak pouze v neživé přírodě. Díky jejich obsahu v půdě rostliny získávají potřebné živiny. Ale jsou vhodné pro člověka?

Lekce jógy pro tři guny - tamas, radžas a sattva

Zveme vás na jógový speciál vhodný pro všechny, které zajímá jóga. Speciál proběhne v Energy Studiu v pátek 8.12. od 18.00 hodin s Klárou Moravcovou - téma teorie i praxe GUN. Seznamte se s nimi a vnímejte jejich zařazení do jógové lekce. 

Listopadové vydání lifestylového časopisu JD se věnuje pláči, smíchu a zdravým zádům

Blíží se prosincové svátky, na obloze ubývá slunečního svitu a dny se krátí. Den je krátký, noc dlouhá… Přichází období, kdy se mysl začíná zabývat svými emocemi a Jóga Dnes je u toho. Nové vydání vychází 2.11.2023.