Jóga Dnes září/ říjen 2022 vychází 1.9.

S podzimem se emoce stávají více dominantnějšími. Krátící se dny proměňují postupně naši mysl směrem do obracení se více do sebe a občas chybějící slunce způsobí i nepohodu. Podzimní JÓGA DNES však září a nabije vás energií!

Jóga Dnes červenec/ srpen 2022 vychází 28.6.2022

Letní vydání JÓGA DNES je tady. Jógové cvičení pro začátečníky, posun jógové praxe pro již praktikující, jógová inspirace, dušební zdraví, tipy pro život s jógou, posutpy pro uvolnění těla i hlavy, postupy krok za krokem pro domácí cvičení (i bez lektora jógy), zdravé vaření, cestování, zábava a mnohem více v novém vydání Jóga Dnes. 

Ať je vaše léto spokojené!

Dovolme si spokojenost – téma našeho prázdninového vydáníse v začínajícím létě přímo nabízí… Je to čas, který bychom měli maximálně využít k dobití energie pro nadcházející podzim, a k tomu jsou spokojené flow vibrace přímo zásadní ingrediencí.

Dotek se tak stává ceněnou komoditou

Někdy se může přihodit, že vás zahřeje ruka ještě studenější než ta vaše, což je skoro nadpřirozeným důkazem, a přesto se to stane. Dotek může být zkrátka léčivý, i když je úplně nečekaný ...nové téma Jóga Dnes květen/ červen: Síla doteku aneb Zůstaňmě ve spojení.

Nová JÓGA DNES březen/duben 2022 vychází již 1. března!

Jarní číslo časopisu JÓGA DNES vyjde v úterý 1. března. Nechcete kupovat zajíce v pytli? Podívejte se na to, co vás na jeho stránkách čeká a nemine!

Nová JÓGA DNES leden/únor 2022 vychází 4. ledna!

První vydání lifestylového časopisu Jóga Dnes v roce 2022 s tématem Co vyzařujete, to přitahujete. Jaké další texty nalezneme v tomto vydání?

Nová JÓGA DNES listopad/prosinec 2021 vychází už 1. listopadu!

Poslední vydání JÓGA DNES v tomto roce bude v prodeji od 1. listopadu. Hlavním tématem časopisu je CESTA JE CÍL. O čem všem si v novém čísle můžeme přečíst?

Nová JÓGA DNES září/říjen 2021 vychází 1. září!

Podzimní vydání lifestylového časopisu JÓGA DNES vstoupí na trh ve středu 1. září a jeho tématem bude Lehkost bytí. Na co všechno se můžeme na stránkách časopisu těšit tentokrát?

Nová JÓGA DNES červenec/srpen 2021 vychází 21. června!

Léto se nezadržitelně blíží a my pro vás máme skvělou novinu: již 21. června 2021 vychází nové číslo časopisu JÓGA DNES! Na co se můžeme těšit tentokrát?

Nová JÓGA DNES květen/červen vychází 3. května!

Jaro se už začíná hlásit ke slovu a my pro vás máme skvělou zprávu! Již v pondělí 3. 5. 2021 vychází další číslo časopisu JÓGA DNES, které je plné zajímavých témat! A pšššt, na prvních 100 předplatitelů čeká dárek!